За Нас

Какво е Асистънт БГ?

Асистънт БГ ЕООД е проект, идеята за който идва на базата на дългогодишен опит и професионално присъствие в банковата сфера на всеки специалист в екипа на фирмата.

Нашата история

Как започнахме:

Идеята за създаване на Асистънт БГ се основава на вярването, че решаването на проблемите на клиентите са възможност за тях и бизнес за нас. За целта компетенциите, уменията и креативността на всеки член в екипа са движещите сили към успеха и на двете страни в партньорството, което създаваме с нашите клиенти.
Една от основните цели на екипа е: прилагане на натрупания опит; превръщането на банковото финансиране в по-лесен и достъпен вариант за подпомагане ликвидните нужди на клиентите, както от бизнес средите, така и на частни физически лица.

Осъзнавайки отговорността, която изисква и съпътства всяко бизнес начинание или индивидуален личен проблем, изградихме всеотдаен екип с опит в справянето с казуси и прилагане на гъвкави решения. Нуждите на нашите клиенти, наложи разширяване на предлаганите от нас улуги.

Стремим се да бъдем най-добри и не пестим усилия и средства в това. Налагаме нови насоки в бизнеса и профеионален растеж. 

Експертиза

В какво сме най-добри:

СПЕСТЯВАМЕ ВРЕМЕ

С нас можете да получите оферти от някоко институции в кратки срокове.

УМЕЕМ ДА ИЗСЛУШВАМЕ

Казусът на всеки е от първостепенно значение за самия него. А опитвали ли сте се да го чуете отстрани?

ГОВОРИМ НА ВАШИЯ ЕЗИК

Ще преведем и сведем цялата терминология до разбираема и достъпна за вас информация.

ПРЕДЛАГАМЕ АЛТЕРНАТИВА

Опитът ни е доказал, че план “Б” не ни е чужд.

ОРГАНИЗИРАМЕ СДЕЛКИТЕ ВИ

Ще ви преведем последователно и с лекота през процесите до самият финал и с напътствия на всяка стъпка.

  • Управление на протфейл 89% 89%
  • Управление на проекти 100% 100%
  • Водене на отчетност 85% 85%
  • Маркетинг стратегии 80% 80%
  • Организиране на събития (Семинари – Уебинари) 100% 100%

Числата за нас

Нашата компания в цифри

Проекти

Доволни клиенти

Партньори

Години опит

Референции

Какво казват КЛИЕНТИТЕ за нас?

“Благодаря на целият екип и по-специално на Яна! Помогнаха да обединя задълженията си. Без тяхна помощ нямаше да се справя! Изключителен професионализъм.”

Маргарита Н.

“Изключително съм благодарен на AssistantBG за тяхната подкрепа и помощ през годините. Препоръчвам техните услуги на всеки, който цени времето и бизнеса си.”

Николай П.

“Радвам се, че ви срещнах. С ваша помощ и съвета ви за обединяване на задълженията ми, отново успявам да планирам бюджета си спокойно. Желая ви успех!”

Господин Хр.

“Dobra rabota. Horata naistina znaqt kakvo pravqt. Rabotq i jiveq v Daniq. Klient sam na Jyske Bank – Denmark. Mona da kaja che vie ste po-dobri ot tqh.

Пламена Денчева.