Финансови Новини

Четири мобилни приложения препоръчани от Асистънт БГ

от | окт. 1, 2019 | Спестяване, Интересно, Финанси | 0 коментари

бюджет приложение

Предлагаме ви четири бюджетни приложения, които ще ви помогнат да организирате по-добре разходите си.

Тези приложения се различават по своя обхват, методи и функции – но всички те се класират високо сред потребителите.

Budget mobile appGoodbudget – Budget with a why

Защо го препоръчваме: Goodbudget е повече за планиране на вашите финанси, отколкото за проследяване на предишни транзакции. Това приложение се основава на системата за бюджетиране на пликове, в която разпределяте месечния си доход към конкретни категории разходи (наречени пликове).

Това приложение не свързва вашите банкови сметки. Ръчно добавяте салда по сметки (които можете да изтеглите от уебсайта на вашата банка), както и парични суми, дългове и приходи. След това влагате пари за пликове.

Можете да получите достъп до приложението от телефона си и от мрежата. Ще намерите също много полезни статии и видеоклипове, които ви помагат да използвате приложението.

Goodbudget предлага безплатна версия, която позволява един акаунт, две устройства и ограничени пликове. Платената му версия Goodbudget Plus позволява неограничени пликове и акаунти, до пет устройства и други предимства.

Cost: Goodbudget Plus е $7 на месец или $60 на година.

Apple store rating: 4.7

Google Play rating: 4.5

Location: https://goodbudget.com

Budget mobile appYNAB – Get Your Finances in Order

Приложение за практическо бюджетиране на нулева основа.

Защо го препоръчваме: YNAB е проектиран така, че потребителите да планират предварително своите финансови решения, вместо да проследяват минали транзакции. Това приложение следва нулевата система за бюджетиране, която ви кара да правите план за всеки долар, който печелите.

Веднага след като получите плащане, вие казвате на YNAB колко от приходите ви трябва да отиват за различни категории, включително разходи, цели и спестявания. Идеята е, че ставате по-внимателни към парите си, когато сте подканени активно да решите какво да правите с тях.

YNAB ви позволява да свържете вашите разплащателни и спестовни сметки, както и кредитни карти и заеми. Приложението работи на телефон, настолен компютър, iPad, Apple Watch и Alexa.

Cost: Платете или $14,99 на месец, или $98,99 на година, въпреки че можете да го изпробвате в безплатна 34-дневна пробна версия.

Apple store rating: 4.8

Google Play rating: 3.2

Location: https://www.youneedabudget.com

Fudget – The budget planner you can actually use.

Приложение за бюджетиране без синхронизиране на акаунти.

Защо го препоръчваме: Тов априложение е за тези, които предпочит да не синхронизират финансови сметки и са привърженици на прост интерфейс.

Тук разраоботчикът е заложил на “outlook” подобен на калкулатор.

В ултра простия дизайн на Fudget правите списъци с входящи и изходящи пари и проследявате балансите си. Няма дори бюджетни категории. Профилът ви позволява също да експортирате бюджета си, заедно с други екстри.

Fudget, който е нов в нашия списък с най-добри бюджетни приложения, има оценка в Google Play, която е по-висока от която и да е от другите приложения, които прегледахме, и рейтинг в App Store, който се свързва с най-висок резултат с няколко други избора.

Cost: Еднократна покупка за $3,99 за надграждане до Fudget Pro.

Apple store rating: 4.8

Google Play rating: 4.6

Location: https://www.fudget.com

Wally: Smart Personal Finance

Защо го препоръчваме: Избрахме това приложение заради неговите опростени функции за бюджетиране и поддръжка в повечето чужди страни.

Wally не е най-лесното приложение за навигация в сравнение с някои други в този списък, но работи добре за едно нещо: бюджетиране. Това приложение ви помага да проследявате вашите приходи и разходи, като същевременно ви предлага моментна снимка на оставащия ви бюджет, за да ви помогне да избегнете преразход.\

Това приложение има безплатни и платени версии. Едно от основните предимства на Wally е вградената му поддръжка за почти всички чуждестранни валути, което го прави по-добър вариант за тези, които живеят извън Съединените щати.

Cost: Безплатна основна версия; Златна версия $39,99 на година.

Apple store rating: 4.1

Google Play rating: 3.2

Location: https://www.wally.me

Източник на статията: Интернет

Подобно

Подобни постове

Финансов или оперативен лизинг – основни разлики.

Финансов или оперативен лизинг – основни разлики.

Понятието за лизинг е дефинирано в Търговския закон – Глава 23, чл.342:
“Чл. 342. (1) С договора за лизинг лизингодателят се задължава да предостави за ползване вещ срещу възнаграждение.
(2) С договора за финансов лизинг лизингодателят се задължава да придобие вещ от трето лице при условия, определени от лизингополучателя, и да му я предостави за ползване срещу възнаграждение.
(3) Лизингополучателят може да придобие вещта по време на договора или след изтичане на срока му.”

повече информация
Как да планираме семеен бюджет

Как да планираме семеен бюджет

Идеята за създаване на семеен бюджет в началото може да изглежда непосилна, но след като се установи и свикнете да проследявате всяка покупка, ще се чудите защо не сте започнали по-рано. Може дори да откриете, че ви харесва да виждате къде отиват всичките ви пари – това може да ви даде възможност!

повече информация
Изненадващата история на кредитната карта: Как е стартирала и как се е развила тази технология.

Изненадващата история на кредитната карта: Как е стартирала и как се е развила тази технология.

Историята на кредитните карти ни връща по-далеч, отколкото си мислите – ето историята на произхода на тази технология и някои прогнози за бъдещето им.

повече информация

0 коментара

Оставете коментар